WELKOM

Jij bent van harte welkom om ons om begeleiding en gebed te vragen, wat je omstandigheden ook zijn. In plaats van een eetstoornis zijn er nog heel veel andere aandoeningen en situaties waarmee je ook bij ons aan kunt kloppen.

Je kunt ons bereiken via : 06-26973098 of bekeer.u.nederland@gmail.com.

Echtgenoten, Ouders, begeleiders, scholen, kerken etc., ook u bent van harte welkom om contact met ons op te nemen. Mattheus 11:28 – “Komt tot Mij allen, die vermoeid en belast zijt, en Ik zal u rust geven“.

 

Recente berichten

Welkom!

Want ieder die bidt, die ontvangt; wie zoekt, die vindt;
en voor wie klopt zal opengedaan worden

Mattheus 7:8

Heb jij al aangeklopt bij Jezus? Ben je naar Hem op zoek?
Wist je dat de Heer ook in Zijn Woord zegt dat Jezus Christus is gekomen om het verlorene te zoeken en te redden? Hij kwam dus ook voor jou. Hij wil je redden. Verheug je erover dat Hij jou altijd zoekt!

Het is daarbij belangrijk om te beseffen dat jij zelf een keuze kunt maken, om te bidden voor jouw genezing, en als je dit niet lukt, anderen te vragen voor je te bidden. Het is goed te weten dat je Hem altijd in de Bijbel kunt vinden, en via de Heilige Geest – Die is er dag en nacht.

Als je genoeg hebt van jouw leven met een eetstoornis, ga dan actief op zoek naar de Heer. Laat je dopen door volledige onderdompeling, zoek een goede kerk die je helpt in je verdieping met de Heer, en die jou ook steunt om berouw over je huidige leven voor de Heer te brengen.

Niemand kan zulke besluiten nemen dan jij. De angst en weerstand die je misschien voelt, die komen van de tegenstander, die absoluut niet het beste met jou voorheeft. Dus, bedenk dat als jij bij Hem aanklopt de Heere Jezus altijd open doet voor jou! Jij bent welkom zoals je bent.

  1. Jouw strijd is God’s strijd Reacties staat uit voor Jouw strijd is God’s strijd
  2. Mattheus 20:29-34 Reacties staat uit voor Mattheus 20:29-34
  3. Bedenk hoe diep je gezonken bent Reacties staat uit voor Bedenk hoe diep je gezonken bent
  4. Hij kent jouw naam Reacties staat uit voor Hij kent jouw naam
  5. Word innerlijk veranderd! Reacties staat uit voor Word innerlijk veranderd!
  6. Het licht en het vuur van God Reacties staat uit voor Het licht en het vuur van God
  7. Genezing Reacties staat uit voor Genezing
  8. Innerlijke leegte Reacties staat uit voor Innerlijke leegte
  9. Het brood des levens Reacties staat uit voor Het brood des levens