Welkom!

Want ieder die bidt, die ontvangt; wie zoekt, die vindt;
en voor wie klopt zal opengedaan worden

Mattheus 7:8

Heb jij al aangeklopt bij Jezus? Ben je naar Hem op zoek?
Wist je dat de Heer ook in Zijn Woord zegt dat Jezus Christus is gekomen om het verlorene te zoeken en te redden? Hij kwam dus ook voor jou. Hij wil je redden. Verheug je erover dat Hij jou altijd zoekt!

Het is daarbij belangrijk om te beseffen dat jij zelf een keuze kunt maken, om te bidden voor jouw genezing, en als je dit niet lukt, anderen te vragen voor je te bidden. Het is goed te weten dat je Hem altijd in de Bijbel kunt vinden, en via de Heilige Geest – Die is er dag en nacht.

Als je genoeg hebt van jouw leven met een eetstoornis, ga dan actief op zoek naar de Heer. Laat je dopen door volledige onderdompeling, zoek een goede kerk die je helpt in je verdieping met de Heer, en die jou ook steunt om berouw over je huidige leven voor de Heer te brengen.

Niemand kan zulke besluiten nemen dan jij. De angst en weerstand die je misschien voelt, die komen van de tegenstander, die absoluut niet het beste met jou voorheeft. Dus, bedenk dat als jij bij Hem aanklopt de Heere Jezus altijd open doet voor jou! Jij bent welkom zoals je bent.