Gebedsverhoring

Houd sterk aan in het gebed, en wees daarin waakzaam met dankzegging. Kolossenzen 4:2

Bidden loont!

Sta je op het punt om op te geven, ben je je geloof in genezing verloren, zie je het niet meer zitten? Lees dan deze ontroerende getuigenis van genezing van de Heer.

 Phena Olessi komt uit Nairobi, de wijk Mwiki. Ze is 22 jaar en zingt in de aanbidding. In 2007, tijdens het verkiezingsgeweld, organiseerde haar stiefmoeder een groepsverkrachting met 14 mannen. Haar vader verbleef in die tijd ergens anders en wist hier niets van. Ze werd 2 dagen lang op een voor haar onbekende plek verkracht. Ze kon vanwege de situatie van de gevechten in het land niet naar het ziekenhuis. Phena verzwakte enorm en kon niet meer goed lopen.

Ze is door veel depressies gegaan, kreeg een hoge bloeddruk, had ontstekingen in haar buik, en had veel pijn. Ze wilde 3 keer zelfmoord plegen. Ze had in de verkrachtingen gebeden naar de Heer dat ze niet zwanger zou raken. Later, in de testen bleek ze niet zwanger en ook geen HIV Aids te hebben opgelopen. De artsen ontdekten dat haar eileiders geblokkeerd waren, zodat ze ook niet meer menstrueerde. Ze hadden haar gezegd dat alleen een operatie haar kon helpen. Hier had ze geen geld voor, want ze is een dienstmeisje. Dus ze wachtte op de Heer.
Daarna kreeg ze een volgend probleem, haar linkerborst werd opgezwollen. Ze had er zoveel pijn van dat ze haar hand niet meer kon opheffen, ook niet tijdens de aanbidding.
In 2012 ging ze voor een scan, daar werd ook vastgesteld dat haar eileiders geblokkeerd waren. In een ander ziekenhuis werd haar borst onderzocht, maar ze vonden de oorzaak niet. Sinds dien heeft ze op pijnstillers geleefd. Ze heeft ook kruidendokters geprobeerd, geen resultaat.
In 2014 begon ze een beetje van haar toestand te delen met een Voorganger. Ze had zoveel trauma. Hij bad met haar en pas in 2015 begon ze alles te vertellen. De Voorganger heeft haar geholpen en ze begon zich te bekeren van haar zonden. De Voorganger heeft haar vader gebeld en daarna heeft Phena haar vader alles verteld. Vlak voor de Kisumu genezingsdienst werd haar de pil voorgeschreven omdat dit haar zou helpen, maar geen resultaat. Ze had nog steeds geen geld voor een operatie. Ze bleef de gedachten aan zelfmoord houden. Voor de bijeenkomst bleef ze in berouw en inkeer, maar de bitterheid richting de jongens die haar verkracht hadden bleef bij haar, ze heeft die pijn en bitterheid ook aan de Heer beleden voor de bijeenkomst.
Op 1 januari 2016 vroeg ze de Heer waarom ze niet bezocht werd. Ze ging slapen, en maakte de plek waar ze ging slapen eerst op orde. Toen besefte ze dat ze twee uur gewerkt had zonder pijn en zwakte. Ze ging onder de douche. Toen ging ze terug naar de bijeenkomst. Toen dacht ze ik wil nog eens onder de douche. Toen ze daar aankwam voelde ze nattigheid en ontdekte dat ze menstrueerde! De Heer heeft aan haar gedacht en haar bezocht! En voor het eerst ervaart ze weer vreugde! De Heer heeft haar hersteld en de bitterheid weggenomen! Alle andere klachten zijn ook verdwenen; Phena leidt nu een normaal leven, zonder complicaties!