Woord van God

En wat oud is verklaard en wat veroudert, staat op het punt te verdwijnen – Hebreeën 8:13

Er is voor jou een nieuw leven in Christus Jezus!

Wat de valse geesten achter jouw eetprobleem je nooit zullen vertellen, is dat er voor jou een nieuw leven met God klaar ligt. Achter de wolken schijnt de zon, wordt er weleens gezegd. In plaats van jouw over-leven schijnt er een nieuw Levens Licht, de Here Jezus, onze Helper Die alle psychotherapie en iedere aardse hulp te boven gaat.

God zond Zijn Zoon Jezus om dit nieuwe leven voor iedereen op aarde mogelijk te maken. Door de dood van Jezus zijn jou al jouw fouten, harte pijn, trauma en zonden weggenomen; in Zijn wederopstanding ligt jouw nieuwe leven. Geef je hart en je leven aan Jezus, begin vandaag je nieuw leven met Hem! “God maakt recht wat krom is”!

De valse geesten zullen proberen je vast te houden in de zieke wereld van anorexia, boulimia ed., of willen je terug winnen voor  andere doodse doeleinden, en daarna voor een plek in de hel. Wil je je nieuwe leven in God direct krachtig en heilig beginnen, dan kan deze Christen Conferentie 21 & 22 november 2015 je ook helpen. Wees welkom.